top of page

PALVELUT JA HINNASTO

bdr_kombi_allebottlesRe-action-tonic_VK_mood16020642395322-2048x1365.jpg

Käytän kasvohoidoissa medikaalisen tason Bdr - ihonhoitosarjaa. Bdr hyödyntää tuotteissaan viimeisimpiä ihonhoidon raaka-aineita ja teknologiaa ja täten hoidoilla päästään hyvin lähelle lääketieteellisiä tuloksia! 

Tehokkaat tuotteet ovat suunniteltu niin, että kotihoitotuotteissa on yhtä paljon vaikuttavia aineita kuin ammattituotteissammekin. Tämä mahdollistaa myös upeita tuloksia säännöllisellä kotihoidolla. 

Teen myös käsi- ja jalkahoitoja, ripsien kestotaivutuksia, kulmien laminointeja sekä geelilakkauksia ja ihokarvan poistoja.

Tervetuloa hoitoihin ja ostoksille! 

KASVOHOIDOT

Calming Light -valohoito  35€ 

Led-valohoito kasvoille. Auttaa vähentämään tulehduksia ihossa sekä edistää ihonuudistumista. Suositellaan hoitokuurina 6-8 kertaa, kerran viikossa. 

Nuoren ihon kasvohoito 65€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja hoitovoiteet. 

Rentouttava kasvohoito 69€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, naamio, kasvojen ja decolteen hieronta sekä hoitovoiteet. 

 

Timanttihionta 75€ 

Timanttihionta poistaa kuolleita ihosoluja, tasoittaa ihon väriä ja aktivoi verenkiertoa. Ihosta tulee puhtaampi, tasaisempi ja sileämpi. Timanttihionnan jälkeen ihon vastaanottokyky paranee ja hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumi, naamio ja hoitovoiteet. 

 

Ultraäänipuhdistus 75€ 

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, tehoseerumi, naamio ja hoitovoiteet. 

BDR-hoito akneiholle 89€

Hoitoon sisältyy BDR-alkupuhdistus, AHA-happokuorinta/entsymaattinen kuorinta, tulehduksia vähentävä seerumi, naamio, Calming light -valohoito ja BDR-hoitovoiteet.

 

Happohoito erikoisnaamiolla 95€ 

Happohoidolla saat upeita tuloksia halusit sitten eroon laajenneista ihohuokosista, pigmenttimuutoksista tai juonteista. Happo kuorii ihoa voimakkaasti ja aktivoi näin ihon uusiutumis- ja korjausprosesseja. Tämä saa aikaan sileän, puhtaan ja tasaisen ihon. Hoito voidaan tehdä myös herkälle iholle ihoa vahvistavana hoitona. Hoidon jälkeen on ehdottoman tärkeää muistaa suojata iho auringolta korkeilla suojakertoimilla sekä välttää saunomista. Ethän myöskään kuori ihoasi juuri ennen happohoitoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hapotus, rauhoittava seerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. Hoito suositellaan otettavaksi sarjahoitona 4-6 kertaa. 

 

BDR Kirkastava kasvohoito 115€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, mikrohionta, tehoseerumi, geelinaamio, Calming Light -valohoito ja hoitovoiteet. Hoito tehdään kasvoille, kaulalle ja decolteelle. 

 

Kiinteyttävä RF-laitehoito 115€ 

Kiinteyttävä RF-laitekasvohoito (radiofrekvenssi) on tarkoitettu iholle, jolla näkyy ikääntymisen merkkejä. Kiinteyttävä kasvohoito tehdään RF-kasvohoitolaitteella sekä tuotteilla, jotka edistävät ihon elastisuutta. Kohottaa kasvojen ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Voidaan tehostaa silmän- ja huultenympärysalueelle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, RF-hoito, tehoseerumi, naamio ja loppuvoiteet. Suositellaan 5 kerran sarjahoitona.                   

 

BDR Herkän ja kuivan ihon kasvohoito 145€ 

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen kivuton mikroneulaus, tehoseerumi, geelinaamio, Calming Light -valohoito sekä kosteuttava ja korjaava hoitovoide. 

 

Äijä-hoito 95€ 

Kasvohoito miehille: Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, mikrohionta, tehoseerumi, rauhoittava ja kosteuttava geelinaamio ja hoitovoiteet.               

BDR Täsmähoito juonteille ja/tai arville 165€

BDR-hoitoon sisältyy alkupuhdistus BDR-puhdistustuotteella, ihotyypillesi sopiva BDR-kuorinta (Re-Action -tuoteperheestä), mikrohionta (koko kasvot sekä tehostettuna vielä kohdennetusti halutuille alueille), Stimulation XS -kohdennettu mikroneulaus, BDR-tehoseerumi, Laser Effect -naamio sekä halutessasi myös Re-Fresh -geelinaamio kaulalle (+10€), Calming Light -valohoito sekä hoitovoiteet. Hoito tehdään kasvoille, kaulalle sekä decolteelle. Hoito voi aiheuttaa ihon arkuutta/punoitusta useamman päivän ajan hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona 3-4 viikon välein yhteensä 6 kertaa.

BDR Age Control 175€

Täsmähoito juonteille ja rypyille, lisää myös ihon kimmoisuutta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, mikrohionta, kivuton patentoitu mikroneulaus, RE-FRESH - kaulanaamio, juonteita silottava ja korjaava tehoseerumi, erikoisnaamio, Calming Light -valohoito sekä hoitovoiteet. Hoito tehdään kasvoille, kaulalle sekä decolteelle. Hoito voi aiheuttaa ihon arkuutta/punoitusta useamman päivän ajan hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona 3-4 viikon välein yhteensä 6 kertaa.
 

Mikroneulaus, kivuton patentoitu laitehoito 115 €

Mikroneulaus on turvallinen ja kivuton hoitomuoto, joka elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta luonnollisesti ja tehoaa hyvin ikämuutoksiin kasvoissa, kaulalla ja dekolteella. Mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia. Hoito myös parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus, tehoseerumi, naamio, Calming Light -valohoito ja hoitovoiteet. Hoito tehdään kasvoille ja kaulalle.

Lisäpalvelut:
Kohdennettu Stimulation XS - neulaus kasvohoidon yhteydessä 25 €

RIPSET JA KULMAT

Ripsien värjäys kestovärillä 15€ 

 

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä 20€ 

 

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu 25€ 

Ripsien kestotaivutus 60€

 

Ripsien kestotaivutus sekä värjäys 65€

Ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 85€

Kulmakarvojen laminointi ja värjäys 60€


Taivutus- ja laminointipaketti 115€
Hoito sisältää koko setin ripsille ja kulmille. Ripsien taivutukset, värjäykset sekä kulmien muotoilun, laminoinnin ja värjäyksen.

 

KÄDET JA KYNNET

Pikamanikyyri 26€ 

Kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja käsivoide. 

Käsihoito 45€ 

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus. 

  

Hemmotteleva käsihoito 49€ 

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta, naamio ja hieronta.

 

Spa-käsihoito 55€

Käsien kuortinta, käsihieronta, rasvaus, kynsinauhojen hoito sekä kynsien muotoilu ja lakkaus. 

JALKAHOIDOT

Varpaankynsien leikkaus 28€ 

Kylpy ja kynsien leikkaus. Mikäli paksuuntuneita kynsiä, tee varaus puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Jalkahoito 55€ 

Kylpy, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä kevyt hieronta jalkavoiteella. Ei sisällä kynsien lakkausta. 

 

Jalkahoito, sisältää kynsien lakkauksen 65€ 

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide ja kynsien lakkaus. 

Pidennetty jalkahoito "ongelma" jaloille 75€

Hoito "ongelma" jaloille, joissa paljon kovettumaa ja paksuuntuneet kynnet.

Spa-jalkahoito 80€

Jalkojen kylvetys, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta ja naamio.

Jalkahoito varpaankynsien geelauksella 90€

Jalkojen kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus (tarvittaessa ohennus), kynsinauhojen siistiminen ja kevyt hieronta sekä varpaankynsien geelilakkaus.

Varpaankynsien geelilakkaus 50€ 

Hoitoon sisältyy kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen sekä lakkaus. Ei sisällä vanhan geelilakan poistoa/huoltoa. 

Varpaankynsien geelilakkaus huolto 65€

Hoitoon sisältyy kynsien ja kynsinauhojen kevyt siistiminen, vanhojen Kauneuslaaksossa tehtyjen geelauksien poisto sekä lakkaus.

 

Varpaankynsien geelilakan poisto 35€

Huom - poistan vain Kauneuslaaksossa tehtyjä geelauksia.

IHOKARVOJEN POISTO

Ylähuulen sokerointi 10€ 

Leukakarvojen sokerointi 10€

 

Kasvojen sokerointi 25€ 

Kainaloiden sokerointi 20€ 

 

Bikinilinjan sokerointi 30€ 

 

Säärten sokerointi 40€ 

 

Reisien sokerointi 40€ 

 

Käsivarsien sokerointi 35€ 

 

Rinnan sokerointi 40€ 

 

Selän sokerointi 45€ 

 

Sokerointipaketti 1: bikinilinja+kainalot+sääret 80€

Sokerointipaketti 2: sääret + reidet 70€

Sokerointipaketti 3: kainalot + sääret 55€

bottom of page